Ontwerpfilosofie

ONZE ONTWERP-FILOSOFIE

Minder, maar beter

Bij vormwijzer zijn we niet bang voor eenvoud. Daar waar andere bureau’s hun heil zoeken in gecompliceerde ontwerpen die vaak bol staan van onnodige versierselen, gaan we bij vormwijzer terug naar de essentie. We kijken welke elementen er minimaal nodig zijn om tot een uitgewogen ontwerp te komen. Meer niet, overbodige elementen leiden immers de aandacht af van de werkelijke boodschap.

In de hedendaagse wereld waarin schreeuwerige uitingen elkaar naar de kroon steken, springen onze ontwerpen eruit door eenvoud en puurheid. Doordachte ontwerpen die gebruik maken van de hoogst noodzakelijke elementen die zorgen dat de uitstraling van uw bedrijf zich positief onderscheidt ten opzichte van uw concurrenten. Weloverwogen gebruik van typografie, kleur en beeld spelen hierbij een belangrijke rol.

Spreekt deze ontwerpfilosofie u aan, neem dan contact met ons op. Grote kans dat we u hierna kunnen toevoegen aan onze lijst met tevreden klanten.

Team

ONS TEAM

Wisselend van samenstelling

Bij vormwijzer werken we in teams van wisselende samenstelling. Omdat elke klus uniek is houden we bij de samenstelling van het team hier zorgvuldig rekening mee. Wie kunnen er het beste hun bijdrage leveren aan uw opdracht om tot een optimale uitvoering te komen? Dit geldt voor alle disciplines, van fotografen, tekstschrijvers, app-ontwikkelaars tot en met drukkers, iedereen heeft wel iets waarin die uitblinkt. En dit ziet u natuurlijk terug in het eindresultaat!